top of page

Bergen - Bryllupsmesse 
søndag 29 oktober 2023 på

GRIEGHALLEN

Grieghallen er Bergens største messesenter! Her er alt tilrettelagt for en vellykket messe av høy internasjonal standard.

På  29 oktober 2023 arrangeres Prosjekt Bryllup EXPO for 3. gang, i samarbeid med Norges største bryllupsmagasin - Ditt Bryllup. Bryllupsmessen og brudeshow finner du i de vakre lokalene til GRIEGHALLEN som ligger i Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

 

Du vil få mulighet til å være en del av en dynamisk bryllupsmesse, og delta i
forskjellige workshops om ulike temaer i bryllupsplanleggingen, alt fra siste trender innen hår og makeup, til blomsteroppsatser og diamanter.

 

Det blir et stort brudeshow med de siste bryllupstrendene innenfor brudekjoler, dresser, hår og makeup. Og skjønnhetsansvarlig er ingen ringere Tomas Erdis og Nabostylisten. Tomas møter du også på stand hvor han og hans team fra Nabostylisten guider deg igjennom sin nye plattform for skjønnhetstjenester. 

 

Det vil være goodiebags og premieutdeling fra scenen under showet. Følg oss på Instagram for spennende nyheter,

 

Vi gir deg en levende messe hvor du kan oppleve små intimkonserter, se inspirerende borddekkinger og installasjoner, smake mat og kaker og nyte et glass champagne. Det er en interaktiv messe hvor du skal bruke alle dine sanser til å finne, og booke de riktige leverandørene til ditt bryllup.

Velkommen til din bryllupsmesse i Bergen!

 

Billetter kommer for salg i juni!

bottom of page