top of page
Overgang_Test-02-01.png
NolitaStudio-183.jpg

Bli en del av vårt community

Prosjekt Bryllup EXPO er mer enn en messe, det er et levende, digitalt fellesskap av partnere og potensielle kunder som vil samhandle om innhold. Ønsker du å promotere merkevaren din, og ønsker du å promotere deg selv i våre kanaler? Inkludere merkevarens innlegg i våre sosiale mediekanaler? Vise frem forskjellig arbeid som er utført igjennom året, og nå ut til din målgruppe. Målgruppen er felles for alle deltakere, og hjelper deg til å få økt synlighet der du ønsker det. De følger oss, og er oppriktig interessert i innholdet vi tilbyr.

Vi ønsker å tilby

Styrket nettverk

Prosjekt Bryllup EXPO vil koble virksomheten din til potensielle kunder og organisere fora og
mikromesser i løpet av året.

Vi ønsker å knytte din virksomhet opp mot andre, og bidra til å styrke ditt nettverk innenfor vår bransje.

Økt synlighet

Få synlighet i blog-delen til Prosjekt Bryllup EXPO. Alle medlemmene som deltar på messen, har muligheten til å sende oss presentasjon av bedriften i form av et blogginnlegg. Innlegget er ment for å skape engasjement rundt din bedrift og sette deg i direktekontakt med nye kunder frem mot 2. edition av Prosjekt Bryllup EXPO. Dette vil bli publisert i våre sosiale mediekanaler, men også i bloggseksjonen. Når ditt blogginnlegg blir publisert vil vi også opprette en knapp for direktekontakt med kunde, denne er knyttet opp mot dine kommunikasjonskanaler. Slik at du kan samhandle med mulige kunder og svare direkte på deres spørsmål.

Økt salg

Vi ønsker å introdusere potensielle kunder for din bedrift. Vi vil koble deg direkte opp til de kundene som ønsker å stille deg spørsmål og komme i kontakt med deg.

Via vår hjemmeside vil gi deg muligheten til å koble kundene direkte opp til din foretrukne kommunikasjonskanal. All kommunikasjon vil  være privat mellom deg og din kunde. Vi vil være ditt online sted for å få virksomheten din til å vokse ut til din målgruppe.

men også

Fast plass i utstillerlisten

Utstillerlisten til Prosjekt Bryllup EXPO vil være stedet for alle selskaper som deltar på årets EXPO. Alle vil få sin egen plass, og vi vil ta ansvaret for å gjøre den dynamisk og levende året igjennom. Logoen til bedriften din vil være i vår utstillerliste, og med ett klikk vil alle bedriftsdetaljer og alt innhold (bilder og video) vises. Vi oppfordrer deg til å sende oss innhold, men det må  godkjennes av teamet bak Prosjekt Bryllup EXPO. Alt eksternt innhold må følge våre retningslinjer. Som igjen sørger for god kvalitet på alt innhold.

bottom of page