top of page

White by Green

Eksklusiv brudesalong på Frogner i Oslo

Vi har håndplukket de vakreste brudekjoler og det fineste tilbehøret for å gi deg det beste utvalget. Listen over våre designere og kjoler vil være i kontinuerlig utvikling.

ANNA LEENA

AMSALE

AMY MAIR COUTURE

ANNA KARA

CATHRINE DEANE

COSTARELLOS

EVA LENDEL

DIVINE ATELIER

MADE WITH LOVE

NOUVELLE AMSALE

ROSA CLARÁ COUTURE

Fashion Forward Bryllupshow

Her vil du se kjoler fra White by Green, Sadoni og Ski Brudesalong. Skjønnetansvarlig backstage har vi Tomas Erdis med Nabostylisten. Alle de vakre modellene fra Heartbreak Agency blir sminket med rene produkter fra jane iredale. Med et ønske fra våre leverandører om å sette sammen et annerledes og mer fashion forward bryllupshow har vi booket inn koreograf Marianne Haugli. Hun har erfaring som modell og koreograf fra både København- og Paris Fashion Week. Dette showet "will blow your mind!" Møt bidragsyterne til bryllupshowet her.

Bryllupshow-Prosjekt Bryllup Expo

SADONI

Designet i Oslo - eksklusivt håndlaget i Europa

PURE, EFFORTLESS og FEMININE er signaturen til det norske brudemerket SADONI. Dedikert til å gjenspeile livsstilen og verdiene til kvinner i dag, er SADONIkjolene designet med luksus, personlighet og bevegelse i tankene, - for å fortelle en historie med verdi, autensitet og hjerte! 

Bryllupshow-Prosjekt Bryllup Expo

Ski Brudesalong

En nydelig brudesalong midt i Ski sentrum

Vi fører brudekjoler av høy kvalitet, med kjente merkevarer side om side med mindre kjente merker. Vi fører disse merkene.

Y MALINA

MOIRILEE MADELEINE GARDNER

MGNY MADELEINE GARDNER NEW YORK

WHITE ONE

LADYBIRD

BIANCO EVENTO

ADRIANA ALIER

LILY AND ROSE

POIRIER

ALMA

RAINBOW CLUB

ONLYWAY

Bryllupshow-Prosjekt Bryllup Expo

Marianne Haugli

Koreograf

Marianne er profesjonell danser, koreograf og modell. Hun har erfaring fra bla. København og Paris Fashion Week både som modell og koreograf. 

Vi er utrolig glade for å ha henne med oss for å sette sammen tidenes vakreste brudeshow i Oslo under Prosjekt Bryllup EXPO.

Marianne Haugli
Nabostylisten Makeupartist Tomas Erdis

Nabostylisten

Makeupartist Tomas Erdis

Tomas er en av Norges ledende make-up og hårstylister, og er velkjent for sitt engasjement i make-up verdenen. Han startet sin karriere i 2010, og har siden da bygget seg en fremragende liste av kunder innenfor mote og livsstil segmentet. 

Han har gjort et stort antall bruder igjennom årene, og ingen får bruden til å gløde på bryllupsdagen som Tomas.

Med et team av hår og makeupartister fra NABOSTYLISTEN skal Tomas sørge for at modellene ser fantastiske ut når de entrer scenen under bryllupsshowet.

jane iredale

Rene ingredienser og feilfri finish

For oss er den vakreste makeupen en sunn, frisk hud og vi gleder oss til å introdusere deg for jane iredale, the skincare makeup. I vårt sortiment finner du alt du trenger for å legge en naturlig og glødende makeuplook som sitter hele dagen.

jane iredale leverer all sminke som brukes av NABOSTYLISTEN under brudeshowet på Det Gamle Biblioteket 29. januar 2023.

jane iredale
jane iredale

heartbreak

MANAGEMENT

Alle modellene til visningen kommer fra det Oslo-baserte modellbyrået heartbreak - MANAGEMENT.

Mond of Copenhagen

Dresser

Hvorfor velge en skreddersydd dress for den store dagen?

Med en skreddersydd dress er du garantert at klærne sitter perfekt og vil føles behagelig å ha på seg - selv om du vanligvis ikke er typen som går i dress. Du har også muligheten til å velge akkurat det stoffet og designet som skaper ditt ønskede antrekk, og legge til personlige detaljer som initialer, spesielt innerfôr og knapper.

Mond of Cppenhagen Bryllupsmesse Norge Bryllupsmesse i Oslo Prosjekt Bryllup EXPO Prosjekt Bryllup EXPO visningen
bottom of page