top of page
Bli Utstiller

Bli en del av vårt community

Prosjekt Bryllup EXPO er mer enn en messe, det er et levende, digitalt fellesskap av partnere og potensielle kunder som vil samhandle om innhold. Ønsker du å promotere merkevaren din, og ønsker du å promotere deg selv i våre kanaler? Inkluder merkevarens innlegg i våre sosiale mediekanaler. Vis frem forskjellig arbeid som er utført igjennom året, og nå ut til din målgruppe. Målgruppen er felles for alle deltakere, og hjelper deg til å få økt synlighet der du ønsker det. De følger oss, og er oppriktig interessert i innholdet vi tilbyr.

PB_Expo_Gold.png

arrangeres i samarbeid med

Logo_DittBryllup_SH (1).png

Du er herved invitert til

PB_Expo_Gold.png

1st edition

OSLO
Deichmans Bibliotek Hammersborg, 29. Januar 2023

Søndag 29.01.2023 går den første Prosjekt Bryllup EXPO av stabelen, i samarbeid med Norges største bryllupsmagasin - Ditt Bryllup.

 

Du vil få mulighet til å være en del av en dynamisk bryllupsmesse, og delta i
forskjellige workshops om viktige temaer i bryllupsplanleggingen, alt fra siste trender innen hår og makeup, til blomsteroppsatser og trender, tips og triks for å finne den rette brudekjolen til deg.

 

Du vil også få muligheten til å delta på Webinar i etterkant av messen med Ditt Bryllups planleggingsekspert.

 

Det blir et stort brudeshow med de siste bryllupstrendene innenfor brudekjoler, dresser, hår og makeup. Og skjønnhetsansvarlig er ingen ringere Tomas Erdis og Nabostylisten. Tomas møter du også på stand hvor han signerer sin nye bok Sminkeskolen. Den perfekte boken til bryllup på budsjett, med gode forklaringer og tutorials som gir deg den rette gløden på bryllupsdagen.

 

Ingen bryllupsmesse uten goodiebags – våre utstillere bidrar til å fylle opp våre lekre økologiske totebags med spennende innhold og gode tilbud. Og er du heldig finner du en vinnerkonvolutt i din bag. Vinnere oppsøker scenen etter showet og mottar sine premier. Her er det mye spennende!

 

Vi gir deg en levende messe hvor du kan gå mellom små intimkonserter, teste photobooths, smake mat og kaker og nyte et glass champagne. Det er en interaktiv messe hvor du skal bruke alle dine sanser til å finne, og booke de riktige leverandørene til ditt bryllup.

 

Det er et begrenset antall billetter, så skynd deg å sikre deg dine billetter!

med kjærlig hilsen, 

Prosjekt Bryllup EXPO

Kjøp Billett

Her vil du veldig snart kunne se og søke i alle våre utstillere

NolitaStudio-176.jpg

Bli en del av vårt community

I alt vi foretar oss i planlegging og utvikling av Prosjekt Bryllup EXPO ligger denne setningen fremst. Alle som tar del, bidrar og besøker vår EXPO skal kunne stille seg dette spørsmålet og vite at det er ivaretatt av oss i forkant.

Bli en del av vårt community

Prosjekt Bryllup EXPO er mer enn en messe, det er et levende, digitalt fellesskap av partnere og potensielle kunder som vil samhandle om innhold. Ønsker du å promotere merkevaren din, og ønsker du å promotere deg selv i våre kanaler?

NolitaStudio-176.jpg
bottom of page