top of page

Du er herved invitert til

PB_Expo_Gold.png

1st edition

Bryllupsmesse og Brudeshow i Oslo på
Det Gamle Biblioteket,
søndag 29. januar 2023

Siste søndag i januar 2023 går den første Prosjekt Bryllup EXPO av stabelen, i samarbeid med Norges største bryllupsmagasin - Ditt Bryllup. Bryllupsmessen o brudeshow finner du i de vakre lokalene til Det Gamle Biblioteket i Oslo.

 

Du vil få mulighet til å være en del av en dynamisk bryllupsmesse, og delta i
forskjellige workshops om ulike temaer i bryllupsplanleggingen, alt fra siste trender innen hår og makeup, til blomsteroppsatser og diamanter.

 

Det blir et stort brudeshow med de siste bryllupstrendene innenfor brudekjoler, dresser, hår og makeup. Og skjønnhetsansvarlig er ingen ringere Tomas Erdis og Nabostylisten. Tomas møter du også på stand hvor han og hans team fra Nabostylisten guider deg igjennom sin nye plattform for skjønnhetstjenester. 

 

Det vil være goodiebags og premieutdeling fra scenen under showet. Vår fantastiske konferansier Merete Gamst tar oss igjennom.

 

Vi gir deg en levende messe hvor du kan oppleve små intimkonserter, se inspirerende borddekkinger og installasjoner, smake mat og kaker og nyte et glass champagne. Det er en interaktiv messe hvor du skal bruke alle dine sanser til å finne, og booke de riktige leverandørene til ditt bryllup.

Velkommen til din bryllupsmesse i Oslo!

 

Det er et begrenset antall billetter, så skynd deg å sikre deg dine billetter!

med kjærlig hilsen, 

Prosjekt Bryllup EXPO

bottom of page