top of page

Posjekt Bryllup EXPO

22. nov. 2022

Å gå på bryllupsmesser gir deg muligheten til å treffe mange ulike og dyktige leverandører du muligens ønsker å bruke til eget bryllup. Utstillerne er fagpersoner som vil gjerne dele sin kunnskap med deg. Kanskje er det er et spesielt emne, en spesiell leverandør du interesserer deg for og vil ha mer tid med.

Da har du en unik mulighet her! Etter modell fra en av Europas største bryllupsmesser, som arrangeres hver høst i Madrid, har vi valgt å sette opp workshops! På denne måten kan du melde deg opp og gå på workshop/foredrag med en leverandør du synes er spesielt interessant. Eller et område du vil lære mer om.


Alle workshopene vil forgå på lukkede rom inne i Det Gamle Biblioteket.


Og ser du at det er mange workshops du ønsker å delta på, eller den du helst ville på ble fullbooket raskt. Fortvil ikke. På messen kan du melde deg opp via vår QR-kode og få tilsendt videoer av alle workshopene på e-post etter messen. QR- koden hvor du kan registrere deg vil bli tydelig kommunisert rundt om på Gamle Deichmanske Bibliotek - 29. januar 2023.


I løpet av de nærmeste ukene vil vi slippe de ulike workshopene, tema og leverandørene. Så følg med her og på vår Instagram for lansering av workshops og påmelding! Det er et begrenset antall deltakere på de ulike workshopene. Og husk - for å delta på workshop må du har kjøpt billett. Link til billetter har du HER.

bottom of page