top of page

Thune Jewelry & Watches

5. mai 2023

En giftering fra Thune er et "Valg for livet". Her får du akkurat den gifteringen du ønsker, i en kvalitet som er ment for å vare livet ut.

Når du velger en giftering fra vårt brede sortiment kan du være sikker på at du får en ring i høy kvalitet. Ringen er laget for å bæres hver dag gjennom et langt liv. Derfor har ringene fra Promise og Eternity by Thune en ekstra holdbar legering med 15% palladium.

Velg mellom flere kombinasjoner av rødt, hvitt og gult gull, eller ringer i platina. Du har også muligheten til å sette diamanter i en ring fra Promise by Thune, eller velge en diamantring fra Eternity by Thune.

Overflaten på Promise-ringene kan enten være polert, silkematt eller sandblåst. Ringene kommer i flere ulike profiler/fasonger. Vi produserer vanligvis ringene fra 2 mm opp til 6 mm, velg den bredden som passer deg. I tillegg kan vi spesiallage akkurat den bredden du måtte ønske. Din personlige gravering er også inkludert i prisen ved kjøp av giftering.

Husk at de fleste av våre gifteringer har en leveringstid på 3 uker, kun et lite utvalg er for omgående levering. Se gifteringene i nettbutikken, eller besøk en av våre butikker for å prøve og få god rådgivning av en av våre dyktige medarbeidere.

Når du velger en ring fra Promise by Thune, tar du også et godt valg for miljøet! Vi er stolte av at våre Promise-ringer er produsert av 100% resirkulert gull.


bottom of page