top of page

Prosjekt Bryllup EXPO

11. nov. 2022

Vi har hentet inspirasjon fra bryllupsmesser i Australia og Madrid, og satt sammen dette nye, lekre, inspirerende og innholdsrike messekonseptet. Messen blir arrangert for første gang på Det Gamle Biblioteket i Oslo 29. januar 2023.

Hva gjør oss annerledes enn andre messer i Norge?

Det nye er at vi ser på messen mer som en helhet med alle leverandørene som er med - vi jobber tettere, som et team og drar i samme retning for å gi deg som gjest en best mulig opplevelse når du besøker messen.

Det lekre er at vi og utstillerne legger ned mye jobb i oppsett av stand og det visuelle utrykket til hver enkelt utstiller skal være med på å vise deg som kunde hva de ulike kan levere. Dette gjør messen lekker og dynamisk.

Det lekreste blir kanskje vår fashion forward brudekjolevisning. Her er alle elementene for suksess på plass!

- Tomas Erdis og Nabostylisten er ansvarlige for at modellene ser smashing ut

- Marianne Haugli er i toppsjiktet av norske koreografer, og har erfaring fra Fashion Weeks i København og Paris skal koreografere visningen vår på Det Gamle Biblioteket.

- Modellene blir kledd i de lekreste brudekjoler fra White by Green, Sadoni og Ski Brudesalong.


Inspirerende ved at vi utfordrer aktivt oss som messe, og utstillerne til å ha oppsett som inspirerer deg som er i bryllupsplanleggingsfasen. Vi vil også sette opp inspirasjon til bryllupsdekor - som blir Instaspots du kan fråtse i, og samtidig hente inspirasjon til eget bryllup.

Vi lager en innholdsrik messe med faglig innhold - før jul vil vi lansere våre workshops som du kan melde deg på når du har kjøpt billett. Det er flere spennende workshop/foredrag under planlegging. Her vil du kunne melde dere opp til et tema du er spesielt interessert i. Og lære av våre utstillere innenfor de ulike bransjene.


Og lokalene, vi må ikke glemme lokalene! Når vi startet jakten på messelokale i Oslo for snart et år siden jobbet vi oss igjennom mange vakre lokaler. Men at valget falt på Det Gamle Biblioteket kjenner vi var veldig rett for oss og vår visjon av å skape Prosjekt Bryllup EXPO slik vi ønsket! Håper vi sees på Det Gamle Biblioteket 29. januar 2023 - det er et begrenset antall billetter - kjøp din på Ticketmaster HER!

bottom of page