top of page
Overgang_Test-02-01.png

TRUE NATURE FILM

Bryllupsfilm

Forevige kjærligheten med en unik og personlig film som forteller historien deres.

True Nature Film brenner for å skape filmatiske filmer som fanger inn deres kjærlighet og personlighet, i tillegg til å dokumentere selve bryllupet. Hver film er unik, akkurat slik hvert par er unike. Igjen står en film som både er intim, storslagen og autentisk. En film dere ønsker å se igjen og igjen. 

+47 406 18 257

NolitaStudio.jpg

Vi forteller deres historie. 

Vi brenner for skape filmer som både løfter frem og feirer kjærligheten mellom dere, i tillegg til å fange inn følelser og alle dyrebare øyeblikk fra bryllupsdagen. Vi søker å lage en film som holder seg over tid, som dere ønsker å se igjen og igjen, ikke bare for å minnes bryllupsdagen, men for også å minnes hvorfor dere valgte hverandre. 

 

Om et bilde sier mer enn tusen ord, sier en film en million. Med levende bilder kan vi fange inn spenningen, all latter, den storslagne feiringen og den intime kjærligheten. Å investere i en film vil gjøre at både dere og deres kjære gjester kan legge alt fokus i å være tilstede under selve dagen, som ellers flyr fort forbi. 

 

Bak True Nature Film står vi - Linn & Christopher. Sammen har vi skapt filmer siden 2019 og har virkelig falt for å lage bryllupsfilmer. Vi er opptatt av å bli kjent med par vi jobber sammen med, og at dere skal ha en best mulig dag i samarbeidet med oss. Som videografer jobber vi tett på dere under bryllupsdagen, og det er viktig for oss at vi har etablert god kontakt slik at vi kan bidra til at dagen deres blir så magisk som mulig. 

Galleri

bottom of page