top of page
Overgang_Test-02-01.png

Isabellas Event & Bröllop

Bryllupsplanlegger

Jag heter Isabella och det är jag som driver Isabellas Event och Bröllop. Jag bor i Stockholm och är glad och stolt över att kunna skapa tidlösa bröllop över hela Europa. Jag är så glad att du har hittat hit, och jag hoppas att vi kan vara en bra match för varandra.

+46 725 557 522

NolitaStudio.jpg

Brõllopsplanering och Destinations Bröllop

Isabellas Event är en bröllopsplanerare som erbjuder högkvalitativ bröllopsplanering, design och koordinering. Att planera ett bröllop kan vara tidskrävande. Därför är jag är här för att hjälpa dig längst vägen. Jag bryr mig om ditt bröllop, från de minsta detaljerna till helhetsupplevelsen. Jag hjälper dig att hitta den perfekta lokalen, skapa tidslinjer och designkoncept, gå igenom kontrakt och budget och har det övergripande ansvaret för din planering. Jag berättar gärna mer om hur det är att arbeta med mig. Allt börjar med ett hej! Låt oss börja med ett möte för att diskutera era prioriteringar och brainstorma era bröllopsidéer och behov. Efter detta kommer jag att skapa ett skräddarsytt erbjudande utifrån dina önskemål. Tillsammans skapar vi minnen för livet!

 Brõllopsdesign

Isabellas Event är en bröllopsplanerare som erbjuder högkvalitativ bröllopsplanering, design och koordination. Jag är säker på att du drömmer om ett vackert bröllop, men vad betyder det för dig? Som bröllopsdesigner hjälper jag dig att visualisera dina önskemål och ta din idé och omvandla den till verklighet, unik för er och er berättelse. Jag kommer att skapa moodboards och layouts, färgpaletter, och mockups. Allt från detaljer till helhetskonceptet. Isabellas Event samarbetar med några av de ledande bröllopsleverantörerna i Europa och kan garantera en högkvalitativ design för ditt bröllop.

 

Galleri

bottom of page