top of page
Overgang_Test-02-01.png

Cinque Terre Trattoria

Catering

Drømmer du om en matopplevelse utenom det vanlige til ditt bryllup?

Vi tilbyr en uforglemmelig opplevelse med ekte italiensk sjel - levende, morsom, og fargerik. Pizzaiolo Max lager en magisk atmosfære med sin ustoppelige energi! Oppvokst i det italienske kjøkken og med over 15 års erfaring i bransjen har Max servert sin fantastiske pizza i mange bryllup, eventer, og festivaler med over 3000 personer. 

PIZZA + BRYLLUP = EN PERFEKT MATCH!

+47 408 47 665

NolitaStudio.jpg

PIZZERIA PAKKER 

Vi tilbyr pakker av ulike størrelser, som selvfølgelig kan skreddersys etter dine behov. Pakkene - pizzeria liten, medium eller stor, er designet for å gjøre valget enklere for dere på deres store dag!

APE MOBIL-PIZZAOVN

Vår vedfyrte pizzaovn er en ape-bil, i ekte italiensk stil! Den eneste av sitt slag i Norge, som gjør opplevelsen helt spesiell. Med en temperatur på over 300 grader blir pizzaen crunchy på utsiden og luftig på innsiden - klar i rekordfart!

TILGJENGELIG I OSLO OG VIKEN

Vår mobile pizzaovn kan reise langt, men vi holder oss som regel innenfor området til Oslo og Viken. Hovedkjøkkenet vårt ligger på Kolsås med en koselig trattoria, der du kan ha din personlige smaksprøve - selvfølgelig uten binding. Avtal et møte med Max, og smak dere frem til deres drømmebryllup!

Galleri

bottom of page