top of page
Overgang_Test-02-01.png

Tilbords

Gavelister

Gratulerer – du skal gifte deg!Vil du ha et godt råd?Gjør det enkelt for gjestene å kjøpe noe dere virkelig har lyst på. Lag bryllupslisten på nett med din kjære i armkroken. Eller avtal tid med oss i butikken for å få hjelp og smarte listetips.

+47 51 73 14 00

NolitaStudio.jpg

Vi i Tilbords vil skape livlig stemning sammen med deg. Dekke stilige bord med serviser og glass du blir stolt av å vise frem. Omgi deg med ting som fyller deg med ren og skjær glede. Dresse oss opp og ønske familie og venner velkommen tilbords. I ditt hjem

Trendy og tradisjonelle gaver

Akkurat som deg, er vi opptatt av å følge med på trendene. Vi fryder oss som unger når vi pakker opp siste nytt – og gleder oss over at du sikkert gjør det samme. Samtidig vil du alltid finne igjen de tradisjonelle skattene. Derfor er det lett å finne gaver hos oss. Til deg selv, og de du er glad i.

Vi synes det er stas at så mange kommende brudepar ønsker å bygge et rede sammen med oss og skriver ønskelisten sin her. Gavene du kjøper kan du være trygg på at gleder lenge – på bord, skjenker, i hyller og skap.

Vi hjelper deg å skape et hjem

Vi, som deg, synes det er gøy å eksperimentere med former og materialer for å oppnå ulike stiler og stemningsuttrykk. Gjerne utfordre oss i butikkene til å peke ut akkurat det du trenger til hjemmet ditt.

Trenger du litt inspirasjon? Da kan du i ro og fred lese på inspirasjonssidene våre. Her får du ideer til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt til fristedet som gir deg ro og ny energi. Du får også oppskrifter på hvordan du tryller frem selskapsbord med wow-faktor.

Våre kjerneverdier

Vi satser på mennesker

Det er mennesker det handler om – rundt bordet, i butikkene, og i alle ledd av organisasjonen vår. Sammen skaper vi et inkluderende fellesskap der alle skal føle seg sett, møtt og ivaretatt.

Vi tar ansvar

Som landets ledende interiør- og kjøkkenkjede ønsker vi å skape lokale arbeidsplasser, prioritere norsk og nordisk design, tilby kvalitetsprodukter med lang levetid og jobbe kontinuerlig med løsninger for å redusere vårt klimaavtrykk.

Vi skaper opplevelsen

Gode opplevelser kan oppstå i et øyeblikk – og vare i en evighet. Vi ønsker å legge til rette for gode relasjoner og samlingspunkt. Gjennom produkter, inspirasjon og kunnskap skal vi bidra til den gode stemningen rundt bordet, enten det er hverdag, helg eller en spesiell anledning.

Galleri

bottom of page