top of page
Overgang_Test-02-01.png

Thune Jewelry & Watches

Gullsmed

Med kjærlighet for kvalitet siden 1857 er Thune stolte av å være en av Norges ledende aktører innen smykke- og klokkebransjen.

+47 810 01 857

NolitaStudio.jpg

Når du velger en giftering fra vårt brede sortiment kan du være sikker på at du får en ring i høy kvalitet. Ringen er laget for å bæres hver dag gjennom et langt liv. Derfor har ringene fra Promise og Eternity by Thune en ekstra holdbar legering med 15% palladium.

Velg mellom flere kombinasjoner av rødt, hvitt og gult gull, eller ringer i platina. Du har også muligheten til å sette diamanter i en ring fra Promise by Thune, eller velge en diamantring fra Eternity by Thune.

Overflaten på Promise-ringene kan enten være polert, silkematt eller sandblåst. Ringene kommer i flere ulike profiler/fasonger. Vi produserer vanligvis ringene fra 2 mm opp til 6 mm, velg den bredden som passer deg. I tillegg kan vi spesiallage akkurat den bredden du måtte ønske. Din personlige gravering er også inkludert i prisen ved kjøp av giftering.

Husk at de fleste av våre gifteringer har en leveringstid på 3 uker, kun et lite utvalg er for omgående levering. Se gifteringene i nettbutikken, eller besøk en av våre butikker for å prøve og få god rådgivning av en av våre dyktige medarbeidere.

Galleri

bottom of page