top of page
Overgang_Test-02-01.png

Nabostylisten

Hår og Makeup

Se for deg at det er tidlig morgen på din egen bryllupsdag. Gjester er invitert, lokalet er leid og maten er bestilt. Det eneste som nå gjenstår er å gjøre seg klar - til det som for mange er den største dagen i livet!

Nabostylisten.no kan du velge mellom en rekke ulike skjønnhetstjenester og booke skjønnhetstjenester som frisør, makeup, vipper/bryn og negler til stedet du befinner deg.

.

NolitaStudio.jpg

Føl deg fantastisk på bryllupsdagen


Hva er vel bedre enn å kunne unngå å stresse til/fra salong på selve bryllupsdagen, og heller slappe av velvitende om at Nabostylistens flinke stylister er på vei for å få deg til å skinne. Er den en dag du virkelig fortjener å føle deg fantastisk - så er det i dag!


Søk blant stylister fra hele landet


Mange synes også ofte at det kan være vanskelig å finne riktig stylist til sitt bryllup. Nabostylisten gjør denne prosessen effektiv ved å la deg søke blant stylister fra hele landet.

Ved å sammenligne prisnivå og referansebilder fra tidligere arbeid vil du enkelt kunne finne stylist(er) tilpasset ditt behov.

Når du har bestemt deg for hvilken stylist du ønsker å booke, er det også mulig å chatte sammen på plattformen for å avtale hvilken look du ønsker å gå for på bryllupsdagen.


Fokus på kvalitet, sikkerhet og service


Noe av det aller viktigste for oss i Nabostylisten er at våre tjenester blir levert med god kvalitet. Vi kvalitetssjekker derfor alle våre stylister og sørger for at du som kunde får levert tjenester som holder et høyt nivå.

Vi er også opptatt av å kunne tilby en sikker plattform. Derfor tar Nabostylisten hånd om betaling for tjenestene fra de blir booket til de er gjennomført.

Om det skulle oppstå utfordringer undervegs, står supportteamet vårt alltid klare til å hjelpe deg. Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd!


Galleri

bottom of page