top of page
Overgang_Test-02-01.png

jane iredale

Makeup

Jane Iredale er grunnleggeren av Iredale Mineral Cosmetics og i 1994 lanserte hun mineralmakeupserien jane iredale.

+47 225 78 800

NolitaStudio.jpg

For oss er den vakreste makeupen en sunn, frisk hud og vi gleder oss til å introdusere deg for jane iredale, the skincare makeup. I vårt sortiment finner du alt du trenger for å legge en naturlig og glødende makeuplook som sitter hele dagen, uten ingredienser som irriterer eller tetter porer.

Med jane iredale får du frem dine beste trekk, samtidig som huden pleies og ivaretas.


Rene ingredienser, feilfri finish Jane Iredale er grunnleggeren av Iredale Mineral Cosmetics og i 1994 lanserte hun mineralmakeupserien jane iredale. Etter å jobbet lenge i filmbransjen, hvor hun møtte skuespillere og modeller som slet med dårlig hud etter mye tung sminke, ble hun inspirert til å utvikle en makeupserie som gjorde godt for huden - samtidig som den fortsatt ga et flott resultat.

Produktene våre er i dag basert på de reneste og beste ingrediensene og inneholder ikke vanlige fyllstoff, bindemiddel, kjemiske fargestoff eller konserveringsmiddel. I stedet finner du hudpleiende antioksidanter, mineraler og planteoljer som fukter, lindrer og forebygger aldring. Som en av de reneste mineralmakeupseriene på markedet er jane iredale godt kjent og brukt av makeupartister så vel som hudterapeuter.

Galleri

bottom of page