top of page
Overgang_Test-02-01.png

Moestue

Vin

Christopher Moestue etablerte i 1996 Moestue Grape Selections med formål om å importere vin og brennevin av kompromissløs kvalitet og med en tydelig geografisk signatur fra klassiske europeiske vinland. Hans evne til å lete seg frem til de beste produktene og produsentene har gjort at selskapet etter hvert har utviklet seg fra et énmannsforetak til Moestue Group, som i dag er landets største privateide vin-, øl- og brennevinsselskap. 

+47 232 03 200

NolitaStudio-102.jpg

Moestue Group

Web: https://moestuegroup.com

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087889158202

Tekst: “Moestue Group er landets største privateide vin-, øl- og brennevinsselskap, og består av totalt ni ulike firmaer i Norge, Sverige og Storbritannia – hvorav tre vil være representert på messen.»

 

Moestue Grape Selections

Web: https://moestue.com

Facebook: www.facebook.com/moestuegrape

Instagram: www.instagram.com/moestue

Twitter: https://twitter.com/Moestue

Tekst: “Christopher Moestue etablerte i 1996 Moestue Grape Selections med formål om å importere vin og brennevin av kompromissløs kvalitet og med en tydelig geografisk signatur fra klassiske europeiske vinland. Hans evne til å lete seg frem til de beste produktene og produsentene har gjort at selskapet etter hvert har utviklet seg fra et énmannsforetak til Moestue Group, som i dag er landets største privateide vin-, øl- og brennevinsselskap. Med Christopher ved roret og en stab av høyt kvalifiserte vinelskere drives selskapet i dag videre med den samme kompromissløse filosofien og entusiasmen som i den spede starten – bak sykkelstyret på landeveien i Burgund.»

 

Flaaten Wines

Web: https://flaatenvin.no

Facebook: www.facebook.com/flaatenwines

Instagram: www.instagram.com/flaatenwines

Tekst: “Flaaten har levert kvalitet fra vinranke til vinglass i over 125 år. Med kjærlighet for faget jobber vi tett med noen av verdens beste vinprodusenter. Flaaten importerer i hovedsak europeisk vin, og store deler av vår styrke ligger i vårt tette samarbeid med vinbøndene våre. Vi jobber hardt for å kunne tilby markedets beste viner til gode priser, noe som gjerne er viktig når man skal kjøpe inn vin til mange mennesker. I vår portefølje finner du hele spennvidden fra det klassiske til det mer funky – inkludert økologiske, biodynamiske og veganske viner.

 

LaMarc Wines

Web: www.lamarcwines.com

Instagram: www.instagram.com/lamarc_wines_norway

Tekst: «LaMarc ble etablert i 2016 med en visjon om å jobbe med det vi elsker sammen med mennesker vi respekterer, og derigjennom dele vår lidenskap for vin med det norske folk. Mange av oss har lang erfaring fra restaurantbransjen, og vi er alltid på jakt etter viner som fungerer godt sammen med mat. Vår portefølje består i dag av over 100 nøye utvalgte kvalitetsprodusenter fra hele verden, dog hovedsakelig fra Europa og USA. Vi fokuserer på å finne frem til spennende viner, interessante vinregioner og vinmakere med det lille ekstra. De fleste av produsentene vi jobber med driver økologisk eller biodynamisk, men det viktigste for oss er deres mentalitet og at de har respekt for naturen, både i vinmarkene og i kjelleren.»

Galleri

bottom of page