top of page

Utstillere

Freixenet

Norge

Freixenet leverer bobler til livets store – og små begivenheter, i mer enn 100 land, og er verdens største produsent av musserende vin, med produksjonssteder i over 16 land.

Sadoni

Norge

SADONI er er norsk brudemerke som designer florlette, tidløse og eksklusive brudekjoler til den stilrene moderne brud. 2023 Kjolene er håndlaget i deres eget aterlier i Latvia og selges til mer enn 10 ulike land. Merket feirer 20 år i 2023 og har nylig flyttet til en større butikk i Holtegata 41. Designer Trude SADONI ønsker hjertelig velkommen!

Nimb Copenhagen

Danmark

Et eksklusivt boutique-hotel som intet andet i verden & dog hjemligt; intimt & storslået på samme tid; hvor du vil drømme om at blive til dine dages ende.
Nimb Events skaber rammen om, brylluppet og receptionen – når det ikke må være ordinært. Kom her med dit arrangement, hvis du har kærlighed til det smukke, til detaljen, til smagen og til dine gæster.

Nabostylisten

Norge

Se for deg at det er tidlig morgen på din egen bryllupsdag. Gjester er invitert, lokalet er leid og maten er bestilt. Det eneste som nå gjenstår er å gjøre seg klar - til det som for mange er den største dagen i livet!

Musikbookeriet

Danmark

At planlægge et bryllup kan være overvældende. Meget at forholde sig til og forventningerne er høje. Når den store dag er kommer, skal skuldrene kunne sænke sig og dagen nydes til fulde. Mange elementer skal spille. Dette gælder også underholdningen.

I skal føle jer trygge i, at der er kompetente mennesker bag jer, som leverer underholdningen der skaber en stemning, som får smilet frem hos jer og får dansegulvet til fyldt.

Estia

Norge

Etter mange år med sentrale roller i norske og utenlandske Michelin-restauranter, ble ESTIA Catering dannet med en visjon om å levere mat av høyeste kvalitet levert til arrangementets dørstokk.

Fox 'n Prey

Danmark

If you are considering us to be your photographers to capture your special day: Thank you so much for the trust!

Getting in touch with us is to be willing to take risks and allowing yourselves to show your own emotions and trust us to build this creative process together.

Isabell Solberg

Norge

Jeg heter Isabell, er 28 år og er for tiden bosatt i Fredrikstad. Der bor jeg sammen med min mann som også jobber sammen med meg som min assistent og second shooter. Jeg er født inn i verden som en kreativ sjel og har alltid drømt om å kunne jobbe som kunstner så lenge jeg kan huske. Men jeg hadde aldri sett for meg at det var gjennom fotografi at jeg skulle få leve ut denne drømmen.

Moestue

Norge

Moestue Group er landets største privateide vin-, øl- og brennevinsselskap, og består av totalt ni ulike firmaer i Norge, Sverige og Storbritannia – hvorav tre vil være representert på messen.

Ski Brudesalong

Norge

Vi fører brudekjoler av høy kvalitet, med kjente merkevarer side om side med mindre kjente merker. Vi har alt fra lekre, minimalistiske design til de flotte, store pompøse prinsessekjolene.

Yolo Events

Norge

Et lite, personlig eventselskap med fokus på de unike detaljene. Vi har egen fotograf, lager alt av grafisk design, ballongdekor, brudebuketter, borddekor, mm.
I 8 år har vi gjort både små og store bryllup, og vi gleder oss til å få være med på å gjøre deres dag helt spesiell.

Kitchn

Norge

Kitch’n ble etablert i 2002 i Norge. I dag har vi 146 butikker over hele landet, og 24 i Sverige. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene våre tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett eller gjennom Klikk & Hent.

Josefine Åmli

Norge

Jeg heter Josefine Åmli og er født og oppvokst i Fredrikstad og bor her enda med samboeren min og to nydelige hunder. Jeg driver fotostudioet mitt i Gamlebyen, i Det Grunnmurede Galleri.

White by Green

Norge

I en vakker og intim brudesalong i Briskebyveien 38 på Frogner i Oslo, ønsker vi å gi deg den fineste opplevelsen når du skal finne din brudekjole.
Vi har håndplukketde vakreste brudekjoler og det fineste tilbehøret for å gi deg det beste utvalget. Listen over våre designere og kjoler vil være i kontinuerlig utvikling. La oss inspirere deg!

jane iredale

Norge

For oss er den vakreste makeupen en sunn, frisk hud og vi gleder oss til å introdusere deg for jane iredale, the skincare makeup. I vårt sortiment finner du alt du trenger for å legge en naturlig og glødende makeuplook som sitter hele dagen, uten ingredienser som irriterer eller tetter porer.
Med jane iredale får du frem dine beste trekk, samtidig som huden pleies og ivaretas.

Cakes by Hancock

Norge

Gründeren bak kakekonseptet er Ingrid Hancock Bjerknes. Under et studieopphold i USA, ble hun oppmerksom på cupcake fenomenet, og fikk idéen om å introdusere de søte små til det norske markedet. I 2020 feirer vi utrolige 10 år, og har nå utvidet sortimentet med eksklusive kaker, bryllupskaker, makroner, doughnuts og andre søte fristelser. Med dedikerte samarbeidspartnere og fantastisk dyktige kollegaer kan våre kaker nå nytes i Oslo, Bærum, Asker, Ski, Kongsberg og mange andre steder på Østlandet.

The Zone Dance Studio

Norge

Helene Spilling er en av Norges beste sportsdansere med 1, 2., og 3. plass i Skal Vi Danse, og gründer av @thezonedancestudio 💚
Og hun er selvfølgelig vår favoritt under årets Mesternes Mester 💪🏼

På @thezonedancestudio har de både helgekurs og privattimer for deg som ønsker hjelp til brudevalsen ✨

Praara

Norge

Vi er profesjonelle bryllupsdekoratører og florist, som jobber med hjertet og sjela som
anker for å gi deres event en koselig, autentisk og varm atmosfære. Hopp in! WE WILL CREATE YOU A MAGICAL FLOWER EXPERIENCE

Kortshop

Norge

Det hele startet da gründeren selv skulle gifte seg og hadde vanskeligheter med å finne en leverandør som kunne lage akkurat det hun var på jakt etter. Og med det var ideen om Kortshop født. I dag, over 20 år senere, har vi "vært med på festen" i tusenvis av bryllup.

Royal Neon

Norge

Royal Neon leverer unike designelementer til hverdags, fest og showproduksjoner.
Over-the-top shimmer walls og custom made neonskilt i alle regnbuens farger.

AmoRosa

Norge

Å bære en vakker brudebukett blir av de fleste sett på som både en selvfølge og en fin tradisjon.

Popjoy DJ-booking

Norge

Female-DJ Agency

Vero Event

Norge

Bryllup er et av livets største begivenheter og skal fylles med uforglemmelige øyeblikk.

Som bryllupsplanlegger vil jeg hjelpe dere gjennom hele prosessen, slik at dere kan være avslappet og ha det gøy på veien.

Jeg blir kjent med dere som par, og sammen sørger vi for at deres unike visjon blir brakt til virkelighet.

Solid

Norge

Vi vil glede deg!

SOLID er et konseptband bestående av syv blåsere, tre vokalister og komp. Vi setter opp større og mindre konsertproduksjoner, samt spiller opp til dans ved ulike anledninger.SOLID elsker å glede andre mennesker med god musikk av høy kvalitet – derav navnet SOLID!

FanteFoto

Norge

FANTEFOTO

Oppgrader festen med en photobooth

Photobooth til bryllup og andre festligheter.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan våre photobooth tjenester kan oppgradere arrangementet deres. !

Flow Oslo

Norge

Synnøve som står bak Flow, lager blomster med stor entusiasme, gøyale sammensetninger, fargerkombinasjoner som du ikke finner alle steder. Vi elsker å utfordre alt som har med standard, blomster "regler", og den tradisjonelle blomsterverdenen å gjøre.

Nangi Fine Jewelry

Norge

Bærekraft er fundamentet vårt. Derfor er Nangi stolte over å være det første norske smykkemerket som tilbyr lab-diamanter. Vi mener gruvediamanter ikke er bra business av mange årsaker. Derfor har vi tatt et bevisst valg om å kun tilby bærekraftige lab-diamanter.

Mond of Copenhagen

Danmark, Norge

Hvorfor velge en skreddersydd dress for den store dagen?
Med en skreddersydd dress er du garantert at klærne sitter perfekt og vil føles behagelig å ha på seg - selv om du vanligvis ikke er typen som går i dress. Du har også muligheten til å velge akkurat det stoffet og designet som skaper ditt ønskede antrekk, og legge til personlige detaljer som initialer, spesielt innerfôr og knapper.

Asteta Clinic

Norge

KORT BESKRIVELSE
Celine Seeberg er glødende opptatt av nettopp – glød. I det sosiale, på jobben og -ikke minst- i huden. Det er mange ting å ta tak i på bryllupsdagen og det er visse forberedelser som krever mer tid enn andre, nemlig huden din. Huden utstråler på så mange måter hvem vi er.

Lime Travel

Sverige, Norge

Vi tilbyr skreddersydde drømmereiser til noen av verdens lekreste reisemål og utvalgte hotell. Alt fra luksus på Maldivene og romantiske hoteller ved Middelhavet – til flotte villaer for dere som reiser med vil ta med barna. Ønsker dere å gifte dere i utlandet hjelper vi også gjerne til med planleggingen og bestillingen.
Vi skreddersyr reisen slik at den blir akkurat slik som dere ønsker den. Mange av hotellene vi samarbeider med, kaster glans på oppholdet for brudeparet med rabatter og det lille ekstra for å feire kjærligheten.

Thune Jewelry & Watches

Norge

Vi har vårt eget gullsmedverksted sentralt i Oslo hvor våre gullsmeder utfører sitt fag med den største stolthet. Med over 160 års erfaring, kan vi gi deg gode råd på veien til å finne deres perfekte gifteringer! Uansett om du ønsker deg en glatt giftering i gull, eller om du vil ha en ring fattet med diamanter, har vi utvalget! Thune har varige og bærekraftige produkter. Våre gifteringer består derfor av 100% resirkulert gull, og vi resirkulerer over 90% av metallet vi bruker.

Isabellas Event & Bröllop

Sverige

Jag skapar personliga bröllop helt efter er och era önskemål, jag vet att varje bröllop är unikt och jag vill att ni ska få njuta till fullo av er bröllopsdag och under hela vägen fram till den stora dagen. En bröllopsdag är inte bara en dag, utan minnen ni ska ha resten av livet och det är den vetskapen som gör att jag vill ge er den bästa upplevelsen från start till mål.

Med partners som valts ut med omsorg har jag ett fint samarbete med några av Europas bästa bröllopsleverantörer som jag handplockar till varje bröllop för att ge er den bästa upplevelsen.

Cinque Terre Trattoria

Norge

Vi tilbyr en uforglemmelig opplevelse med ekte italiensk sjel - levende, morsom, og fargerik. Pizzaiolo Max lager en magisk atmosfære med sin ustoppelige energi! Oppvokst i det italienske kjøkken og med over 15 års erfaring i bransjen har Max servert sin fantastiske pizza i mange bryllup, eventer, og festivaler med over 3000 personer.

AnnaMor

Norge

Vi elsker bryllup hos AnnaMor. Vi har en derfor designet en kolleksjon med helhetlig dekor til bryllup. Hos oss kan dere finne alt fra invitasjoner, velkomstskilt, bordkort, menyer/bordnummer og kaketopper for deres bryllup. Har dere en egen ide tar vi utfordringen og jobber sammen med dere for å finne de perfekte løsningene for deres drømmebryllup.

TRUE NATURE FILM

Sverige, Norge

Forevige kjærligheten med en unik og personlig film som forteller historien deres.
True Nature Film brenner for å skape filmatiske filmer som fanger inn deres kjærlighet og personlighet, i tillegg til å dokumentere selve bryllupet. Hver film er unik, akkurat slik hvert par er unike. Igjen står en film som både er intim, storslagen og autentisk. En film dere ønsker å se igjen og igjen.

Utleiekomaniet

Norge

Utleiekompaniet AS har 30 års erfaring innen utleie.
Vi skreddersyr deres arrangement med telt og ønskelig tilbehør som f.eks. rød løper, møblement og dekketøy m.m.

Tilbords

Norge

Gratulerer – du skal gifte deg!
Vil du ha et godt råd?
Gjør det enkelt for gjestene å kjøpe noe dere virkelig har lyst på. Lag bryllupslisten på nett med din kjære i armkroken. Eller avtal tid med oss i butikken for å få hjelp og smarte listetips.

Botanik.no

Norge

En veldig annerledes blomsterbutikk med unike produkter. Et friskt pust i en ellers tradisjonell bransje.
Vi i Botanik jobber dedikert for å oppnå det ypperste av det ypperste på et hvert arrangement vi leverer til.

bottom of page