top of page

Kika Weddings

Brudesalongen

+47 93 49 90 73

Kika Leverandører
Her har dere et utvalg av kjoler fra våre eksklusive leverandører: vakre stoffer og elegant snitt.
Mori Lee
Sincerity
Sweetheart
Justin Alexander
La Sposa
Rembo Styling
Marylise
Linea Raffaelli
Lilly
Mark Lesley
Patricia Avendaño

Mitt mål er alltid å yte den beste servicen til alle mine kunder. Dette gjør jeg med personlige råd om design og stil når det gjelder alt fra selve brudekjolen til det minste detalj og tilbehør. Med mine mange års erfaring kan jeg transformere mine kunder - liten eller høy, slank eller stor - til en vakker brud for hennes spesielle dag.

Jeg har valgt leverandører som gir ulike stiler og prisklasser for mine kunder. Vanligvis finner vi drømmekjolen til deg, men fra tid til annen må vi designe hele kjolen fra bunnen av. Derfor tilbyr jeg også skreddersydde kjoler der alle ønsker kan virkeliggjøres.

Ikke alle bruder ønsker å betale for en spesiell skreddersydd kjole, og derfor startet jeg Kika Re-Design. Vi bruker eldre og umoderne kjoler - helt fine og ubrukte - og redesigner dem til moderne og vakre brudekjoler uten at det blir for dyrt.

Ditt bryllup er en spesiell dag, og vi vet at mange bruder er spente, men også nervøse. Dessuten er det krevende å gå med brudekjole bare fordi man er ikke vant til det. Derfor gir jeg også ytterligere råd og instruksjoner under prøvetimen for å gjøre ditt bryllup en fantastisk dag uten bekymringer.

Velkommen til Kika Weddings!

bottom of page