top of page

Nangi

Designer Jenny Gørvell-Dahll

Nangi ble etablert i 2017, og vi er Europas første smykkemerke som utelukkende bruker bærekraftige lab-diamanter og fargerike edelstener fra Sri Lanka. Vårt mål er å hjelpe søstre over hele verden med å føle seg selvsikre og unike. Nangi blir omtalt som "det nye smykkemerket du skal kjenne" av de norske motemagasinene ELLE og Costume.

Jenny fra Nangi holder workshop/foredrag i Foredragssalen både klokken 11.30 og 16.30.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil vite mer om Nangi og lab-diamanter - vært rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

Workshops og foredrag

Les mer om våre workshops/foredrag under her, og registrer deg for å delta. Husk at du først må ha kjøpt billett til messen for å delta på workshop.  Billetter kjøper du på TICKETMASTER og registering til workshops gjør du HER. Maks 2 workshops pr. besøkende.

Nangi Bryllupsmesse Norge Bryllupsmesse i Oslo Prosjekt Bryllup EXPO Prosjekt Bryllup EXPO visningen

Asteta Clinic

Dermatologisk Sykepleier Celine Seeberg

Det å gifte seg med mennesket du elsker, er naturlig nok et av de virkelig store øyeblikkene i livet for mange. Glød til bryllupsdagen er noe de fleste av oss ønsker, og da bør du starte tidlig med å jobbe med huden din. For når det gjelder hud, så er tålmodighet det viktigste du kan smøre deg med. 

Celine holder workshop/foredrag i Foredragsalen både klokken 12.15 og 17.15. Det er kun 60 plasser pr. så om du vil få tips til hudpleierutiner før bryllupet - vær rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

Asteta Clinic Bryllupsmesse Norge Bryllupsmesse i Oslo Prosjekt Bryllup EXPO Prosjekt Bryllup EXPO visningen

Prosjekt Bryllup

Bryllupsplanlegger Nina Andersen

Nina startet opp som bryllupsplanlegger med Vakre Bryllup i 2012 og fikk være med på bølgen av de første bryllupsplanleggerne i Norge. Hun har arrangert over 40 bryllup i Norge og NYC frem til 2018.  Siden starten på 2022 har hun drevet Prosjekt Bryllup sammen med José Ramón Casás Sabarís. Siden oppstarten av Prosjekt Bryllup har hun også vært Ditt Bryllup's faste bryllupsekspert. 

Nina holder workshop/foredrag i Foredragssalen både klokken 13.00 og 18.00.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil få med deg hennes tips og råd i bryllupsplanleggingen - vært rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

OBS: Workshopen klokken 13.00 er fullbooket. Fikk du ikke plass? Send oss en epost: hola@prosjektbryllup.com og bli invitert på digitalt workshop med Nina i februar.

Prosjekt Bryllup Nina & Jose

Nabostylisten

Makeupartist Tomas Erdis

Tomas er en av Norges ledende make-up og hårstylister, og er velkjent for sitt engasjement i make-up verdenen. Han startet sin karriere i 2010, og har siden da bygget seg en fremragende liste av kunder innenfor mote og livsstil segmentet. 

Han har gjort et stort antall bruder igjennom årene, og ingen får bruden til å gløde på bryllupsdagen som Tomas.

Tomas holder workshop/foredrag i Barneavdelingen både klokken 11.30 og 16.30.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil lære tips til bryllupssminke av Tomas - vært rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

Nabostylisten Makeupartist Tomas Erdis
Botanik - Prosjekt Bryllup EXPO -  Bryllupsmesse i Oslo

Botanik

Blomster

Vi slår et slag for det unike og tilpasser ethvert event etter dine ønsker og forutsetninger. Ingen event er for stort eller for lite, vi gjør alt fra små middager til store bryllup, Og vi ELSKER å gjøre ting som ikke har blitt gjort før!  

En blomsterbutikk med et fremoverlent og ungt team er Botanik et friskt pust i en tradisjonell bransje

Naomi holder workshop/foredrag i Barneavdelingen både klokken 12.15 og 17.15.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil lære mer om blomster til bryllupet av Naomi - vær rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

bottom of page