top of page

Nangi

Designer Jenny Gørvell-Dahll

Nangi ble etablert i 2017, og vi er Europas første smykkemerke som utelukkende bruker bærekraftige lab-diamanter og fargerike edelstener fra Sri Lanka. Vårt mål er å hjelpe søstre over hele verden med å føle seg selvsikre og unike. Nangi blir omtalt som "det nye smykkemerket du skal kjenne" av de norske motemagasinene ELLE og Costume.

Jenny fra Nangi holder workshop/foredrag i Foredragssalen både klokken 11.30 og 16.30.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil vite mer om Nangi og lab-diamanter - vært rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

Workshops og foredrag

Les mer om våre workshops/foredrag under her, og registrer deg for å delta. Husk at du først må ha kjøpt billett til messen for å delta på workshop.  Billetter kjøper du på TICKETMASTER og registering til workshops gjør du HER. Maks 2 workshops pr. besøkende.

17952328940333245.jpg

Asteta Clinic

Dermatologisk Sykepleier Celine Seeberg

Det å gifte seg med mennesket du elsker, er naturlig nok et av de virkelig store øyeblikkene i livet for mange. Glød til bryllupsdagen er noe de fleste av oss ønsker, og da bør du starte tidlig med å jobbe med huden din. For når det gjelder hud, så er tålmodighet det viktigste du kan smøre deg med. 

Celine holder workshop/foredrag i Foredragsalen både klokken 12.15 og 17.15. Det er kun 60 plasser pr. så om du vil få tips til hudpleierutiner før bryllupet - vær rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

IMG_0753.JPG

Prosjekt Bryllup

Bryllupsplanlegger Nina Andersen

Nina startet opp som bryllupsplanlegger med Vakre Bryllup i 2012 og fikk være med på bølgen av de første bryllupsplanleggerne i Norge. Hun har arrangert over 40 bryllup i Norge og NYC frem til 2018.  Siden starten på 2022 har hun drevet Prosjekt Bryllup sammen med José Ramón Casás Sabarís. Siden oppstarten av Prosjekt Bryllup har hun også vært Ditt Bryllup's faste bryllupsekspert. 

Nina holder workshop/foredrag i Foredragssalen både klokken 13.00 og 18.00.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil få med deg hennes tips og råd i bryllupsplanleggingen - vært rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

OBS: Workshopen klokken 13.00 er fullbooket. Fikk du ikke plass? Send oss en epost: hola@prosjektbryllup.com og bli invitert på digitalt workshop med Nina i februar.

Kopi av PROSJEKT BRYLLUP-47_edited.jpg

Nabostylisten

Makeupartist Tomas Erdis

Tomas er en av Norges ledende make-up og hårstylister, og er velkjent for sitt engasjement i make-up verdenen. Han startet sin karriere i 2010, og har siden da bygget seg en fremragende liste av kunder innenfor mote og livsstil segmentet. 

Han har gjort et stort antall bruder igjennom årene, og ingen får bruden til å gløde på bryllupsdagen som Tomas.

Tomas holder workshop/foredrag i Barneavdelingen både klokken 11.30 og 16.30.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil lære tips til bryllupssminke av Tomas - vært rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

Skjermbilde 2022-11-28 213802.jpg
BOTANIK_edited.jpg

Botanik

Vi slår et slag for det unike og tilpasser ethvert event etter dine ønsker og forutsetninger. Ingen event er for stort eller for lite, vi gjør alt fra små middager til store bryllup, Og vi ELSKER å gjøre ting som ikke har blitt gjort før!  

En blomsterbutikk med et fremoverlent og ungt team er Botanik et friskt pust i en tradisjonell bransje

Naomi holder workshop/foredrag i Barneavdelingen både klokken 12.15 og 17.15.  Det er kun 60 plasser pr. så om du vil lære mer om blomster til bryllupet av Naomi - vær rask og meld deg på HER. Husk å kjøpe billetter til messen først, da vi bruker billettnummer ved registrering.

Registrering

Følg med for lansering av flere workshops & foredrag!

Vennligst husk at du kan ikke delta på alle Workshops fordi noen av dem foregår på samme tid. Vennligst se Programet på nettsiden!

OBS: Workshop med Prosjekt Bryllup 13.00 er fullbooket.

Fikk du ikke plass? Send oss en epost: hola@prosjektbryllup.com og bli invitert på digitalt workshop med Nina i februar.

Påmelding

Husk å sette inn billettnummer fra Ticketmaster

arrow&v
Velg workshop:

Takk for din påmelding! Bekreftelse kommer på e-post i løpet av to virkedager.

Vennligst husk at du kan ikke delta på alle Workshops fordi noen av dem foregår på samme tid. Vennligst se Programet på nettsiden!

Overgang_Test-02-01.png
bottom of page